Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CJ Brașov se va întâlni cu ministrul Sănătăţii pe tema spitalului regional

Facebook.com, spitalul Cluj
Spital, Cluj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a anunţat, joi, că se va întâlni cu ministrul Sănătăţii, Victor Costache, pentru a discuta despre ordinul de ministru privind aria de competenţă a viitorului Spital Regional, potriivt Agerpres.

Veştea a menţionat că în cadrul întâlnirii, care va avea loc vineri, vor fi abordate şi alte probleme legate de unităţile medicale din judeţ.

"Vineri, voi fi prezent, împreună cu primarul George Scripcaru la invitaţia ministrului Sănătăţii, pentru a discuta atât problemele instituţiilor medicale care sunt în judeţul Braşov, cât şi ordinul de ministru referitor la arondarea celor două judeţe, Covasna şi Harghita, pentru a avea un spital care să aibă caracter regional", a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Ordinul de Ministru (OM), emis de fostul ministru PSD al Sănătăţi, Sorina Pintea, care stabilea aria de competenţă a viitorului spital regional de la Braşov a fost retras la câteva zile după instalarea Cabinetului Orban, premierul explicând, ulterior, la Braşov că acest act normativ nu este singurul care a urmat aceeaşi procedură, deoarece membrii noului Guvern doresc să verifice toate actele de acest gen emise de fosta guvernare social-democrată.

De cealaltă parte, liderii PSD Braşov au susţinut că retragerea acestui act normativ din procedura de transparenţă va întârzia elaborarea studiului de fezabilitate pentru proiectul viitorului spital regional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.