Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CJ Cluj continuă războiul cu Ponta

Mihai Seplecan

După ce Victor Ponta l-a făcut 'clovn fata de care Vanghelie e intelectual rasat', liderul CJ Cluj Mihai Seplecan il provoaca pe Premier sa depuna plangere pentru denunt calomnios.

"Hahahaha, un plagiator dovedit și cu dosar penal se bucură că nu mai trebuie să dea socoteală într-un nou dosar penal. Cum să nu-i înțeleg bucuria?! Dar, mincinos până la capăt, Victor Ponta vrea să inducă ideea că decizia ÎCCJ îl scoate nevinovat și din celelalte 3 situații aflate pe rol în instanță pe subiectul abuzului pe care l-a produs luând românilor dreptul de a alege și de a fi ales. Reamintesc faptul că în motivarea deciziei de la Cluj, instanţa a decis că este vorba de ”un exces de putere” din partea Guvernului. Iar la ÎCCJ nu s-a judecat continuarea celorlalte 3 spețe pe această temă, ci oportunitatea deschiderii unui dosar penal.

Așa că mai ușor cu bucuria infantilă pe Facebook. Penibil, Ponta parcă ar fi în curtea din dos a grădiniței și se bucură că i-a dat "tovarășa" dreptate și că n-a mai făcut "buba" încă într-un dosar penal. Eu chiar îl invit, bărbătește, pe Ponta să depună plângere pentru denunț calomnios. Măcar așa vom avea ocazia să ne judecăm pe bune și în speța noastră", a scris Seplecan pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.