Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta dă lecții PNL după victoria de la ÎCCJ

ponta

ÎCCJ A respins miercuri demersul PNL de urmărire penala a lui Victor Ponta. Reclamat pentru abuz în serviciu, deoarece n-a fi respectat termenul legal privind organizarea alegerilor parţiale, Premierul il face pe un lider PNL "un clovn față de care Vanghelie e un intelectual rasat" si le cere liberalilor sa nu mai foloseasca Justitia in lupta politica.

"Mă bucur pentru decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție - pur și simplu au arătat încă o dată că politicienii trebuie să-și rezolve problemele politice fără a se folosi de justiție! Sigur că aș putea să depun la rândul meu acum o plângere penală pentru denunț calomnios, dar am lucruri mai importante de făcut decât să îl sancționez pe un oarecare lider PNL Cluj (nu îl stiu personal, dar toți cunoscuții mei din Cluj îmi spun că este un clovn față de care Vanghelie e un intelectual rasat)

Rămân însă doua lecții pentru PNL (dacă vor să învețe):

1. Nu mai încerca să folosești justiția ca să-ți suplinești propria impotență politică. Mai devreme sau mai târziu asta este o tactică pierzătoare.

2. Atacurile suburbane la adresa procurorilor care au dat soluția (confirmată azi de judecători) demonstrează încă o dată că PNL "iubește" justiția doar când îi convine. Nu cred că cineva mai are dubii față de ipocrizia și duplicitatea lor!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

În luna ianuarie 2015, PNL - Filiala Cluj a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva lui Victor Ponta, pe care îl acuza de abuz în serviciu, susţinând că premierul a blocat în mod ilegal organizarea alegerilor parţiale pentru Consiliul Judeţean Cluj, post rămas vacant din octombrie 2014. În susţinerea plângerii penale, PNL a adus ca argument faptul că există trei decizii ale unor instanţe, una de la Curtea de Apel Cluj şi două de la Curtea de Apel Bucureşti, care confirmă că guvernul nu a respectat legea privind organizarea la termen a alegerilor parţiale locale şi parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.