Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful clanului 'Butoane' a dispărut, după perchezițiile DIICOT! 15 membri ai clanului, reținuți de procurori

observatorulph.ro
perchezitii

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 30 de percheziții domiciliare în Giurgiu şi Ilfov, la membri ai clanului „Butoane”, suspectați de camătă, șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înșelăciune, spălare de bani, proxenetism, organizarea ilegală a jocurilor de noroc și trafic de minori. Potrivit ultimelor informații, șeful clanului `Butoane`, Octavian Grecu, a dispărut și este căutat de polițiști.

De asemenea, potrivit unor surse judiciare, 15 membri ai clanului `Butoane` au fost reținuți. Aceștia urmează să fie prezentați astăzi Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz, spun surse judiciar, există suspiciunea că începând cu anul 2012, pe raza municipiului Giurgiu s-a constituit un grup infracțional organizat condus de patru suspecți, respectiv tatăl și cei trei fii ai săi, care prin folosirea de persoane interpuse au săvârșit mai multe infracțiuni de camătă, șantaj și proxenetism.

Sumele de bani astfel obținute, spun sursele citate, erau introduse în circuitul licit, prin achiziționarea de terenuri, imobile sau autoturisme de lux, pe numele membrilor grupării sau a interpușilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.