Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CNAIR a constatat DEZASTRUL: Nu a găsit niciun utilaj sau muncitor pe un șantier important și a AMENIȚAT constructorii cu REZILIEREA contractului

Europa FM
CNAIR

Constructorul Variantei de ocolire Tecuci a primit miercuri un ultimatum de la şeful Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), fiind avertizat că i se va rezilia contractul în cazul în care nu se mobilizează pe şantier, până pe 20 mai, informează CNAIR într-un comunicat.

"Directorul general al Companiei CNAIR, Narcis Neaga, l-a avertizat astăzi pe reprezentantul Asocierii care ar trebui să construiască Varianta Ocolitoare Tecuci, Andreea Chiruli, că îi va fi reziliat contractul dacă până în data de 20 mai nu se mobilizează pe şantier", se menţionează în comunicat.

Citește și: Andrei Caramitru lansează un ultim avertisment: ‘Ne răzbunăm!’

Potrivit sursei citate, acestuia i s-a adus la cunoştinţă că rezilierea contractului semnat cu CNAIR va atrage după sine reţinerea garanţiei de bună execuţie şi emiterea unui certificat negativ, ceea ce nu îi va mai permite acestui Antreprenor să participe timp de trei ani la licitaţii publice în România.

Întâlnirea cu reprezentantul Asocierii SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL - Aleandri SPA- Pasquale ALO SRL a avut loc miercuri la sediul central a CNAIR S.A., după ce, în urma unor verificări inopinate în şantier, s-a constatat lipsa totală a utilajelor şi a muncitorilor.

Citește și: Ieșire-fulger a lui Rareș Bogdan: ‘Lăsați-vă de manipulări’

La discuţiile care au avut loc în Sala de Consiliu de la sediul CNAIR a participat şi senatorul Daniel Butunoiu, şeful Comisiei pentru transporturi din Senatul României.

Contractul pentru construcţia VO Tecuci a fost semnat cu Asocierea SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL - Aleandri SPA- Pasquale ALO SRL, în data de 11 mai 2015, pentru suma de 51,6 milioane lei, fără TVA. Antreprenorul a primit amplasamentul în luna august 2015 şi ar fi trebuit să finalizeze lucrările în termen de 12 luni.

Citește și: Atenție! Cine l-a trădat pe Traian Băsescu – PMP-istul care a votat pentru modificarea Codurilor Penale

După mai multe prelungiri de termen, solicitate de Constructor din diverse motive, stadiul lucrărilor la ora actuală a ajuns la doar 55%, în condiţiile în care CNAIR a efectuat toate plăţile pentru lucrările executate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.