Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Comisiei de Control al SRI, denunțat la DNA. Reacția lui Claudiu Manda: 'Nici nu știu cum să comentez'

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Şeful Comisiei de Control a activității SRI, Claudiu Manda, a fost denunţat la DNA de un bărbat, care îl acuză că s-a dat drept o altă persoană, informează B1 TV. Bărbatul susține că Manda l-a audiat la o secţie de poliţie din postura de comandat de poliţie la Secţia 1 din Capitală.  Denunţătorul mai spune că după ce şi-a dat seama cine este Manda, a încercat să-l contacteze, însă şeful comisiei SRI a negat că l-ar fi văzut.

„S-a dat drept comandantul Poliției de la Secția 1. Pe 20 martie 2018 am fost chemat acolo de comandantul Poliției, când am ajuns în birou erau două persoane pe care nu le știam. Apoi l-am văzut la TV pe unul dintre acești oameni. Era prezentat drept Claudiu Manda, senator”, a povestit bărbatul.

Clotilde Armand publică LISTA beizadelelor: copiii liderilor PSD, angajați pe bani grei la stat

În replică, Manda spune că nu avea cum să fie în respectiva secție de poliție deoarece atunci se afla în Germania, unde a avut discuții cu membrii comisiilor similare din Bundestag.

„Nici nu știu cum să comentez... Dacă aș comenta în termenii dânsului aș spune că pe 20 martie nu aveam cum să fiu în Sectia 1, pentru că eram la DNA și anchetam un grup periculos de corupți... Serios vorbind, pe 20 martie eram în Germania, în delegație cu doi colegi parlamentari. El a spus că m-a văzut la orele 15.00 sau 17.00. Atunci eram în aeroport, în Viena”, a declarat Manda, pentru B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.