Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful de la Unitatea de Primiri Urgențe a unui mare spital anunță că are coronavirus:

Europa FM
doctor medic spital

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, medicul Adrian Zoican, a anunţat pe Facebook a fost diagnosticat cu COVID-19 şi a făcut apel la toţi cei care au intrat în contact cu el să se testeze. De asemenea, soţia lui este medic în Spitalul Judeţean.

Citește și: Bătălia de la Capitală: cum se joacă meciurile în fiecare sector. Alianța de dreapta riscă un eșec de proporții/ ANALIZĂ

În postarea de pe Facebook, dr. Adrian Zoican a anunţat, luni noapte, că s-a testat după ce s-a simţit rău, iar testul a ieşit pozitiv.

"Dragi prieteni, va aduc la cunoştinţă că în cursul zilei de astăzi mi-am recoltat un virocult SARS-COV2 deoarece în seara zilei precedente am prezentat dureri musculare şi uşoară rinită, simptomatologie care nu s-a repetat şi astăzi. Cu toate acestea, testul s-a dovedit a fi pozitiv. De aceea, îi rog pe toţi cei care au intrat in contact cu mine în ultimele zile, în cazul în care devin simptomatici, să se adreseze la UPU-SMURD pentru a cere ajutor medical. Deşi am respectat măsurile de distanţare, regulile de igienă şi de protectie, există totuşi un risc minim de contaminare", a transmis şeful UPU din Spitalul Judeţean Buzău.

În acest moment, în SJU Buzău este un focar de coronavirus în secţia de Terapie Intensivă, unde 10 cadre medicale sunt infectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.