Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DNA amenință cu demisia: Dacă ne implicăm în campania electorală din 2024, plec

Inquam Photos / Octav Ganea
marius voineag

Șeful DNA, Marius Voineag, spune că nu va accepta ca instituția pe care o conduce să se implice în campania electorală din 2024. De-a lungul campaniilor electorale trecute, mai mulți politicieni s-au văzut nevoiți să se retragă din cursă sau au pierdut alegerile, după ce DNA a anunțat că are dosare deschise pe numele lor. Culmea este că multe din dosare s-au desființat în instanță, cu explicația ca fapta nu există.

Marius Voineag, procurorul - şef DNA, despre anul electoral 2024: „Nu vreau ca DNA să se poziţioneze într-un fel sau altul. Dacă eşuez în chestiunea aceasta, mai bine îmi ridic ancora şi plec”

„Filosofia DNA este să se axeze pe obiective fără a ne poziţiona sub nicio formă. Trebuie să fim mai atenţi la comunicarea publică. Scurgerile pot avea efecte devastatoare la nivelul dosarelor instrumentate. Nu vreau ca DNA să se poziţioneze într-un fel sau altul. Dacă eşuez în chestiunea aceasta, mai bine îmi ridic ancora şi plec”, a declarat şeful DNA, Marius Voineag, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News, despre raportarea DNA la anul electoral 2024.

Procurorul şef al DNA şi-a exprimat în emisiune şi poziţia vizavi de protestul magistraţilor referitor la modificarea legislaţiei privind pensiile speciale:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.