Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DNA explodează la adresa fugarilor și promite că vremea dosarelor cu găinării a trecut: Procurorii intră pe marile cazuri de corupție

alba 24
marius voineag

Șeful DNA anunță că direcția nu se va mai ocupa de dosare mici, cu prejudicii nesemnificative. Marius Voineag spune că renumele DNA ca instituție de forță s-a consacrat grație marilor dosare de corupție în care au fost anchetați politicieni de renume. Voineag spune că procurorii nu vor mai irosi timp pe dosare mici, notează Mediafax.

„DNA este o instituţie care se bucură de o susţinere largă în rândul factorilor de decizie, în rândul opiniei publice şi al societăţii civile, o instituţie cu o reputaţie extraordinară atât în afara graniţelor ţării cât şi în interior, însă este o instituţie despre care eu am apreciat că are nevoie la momentul la care mi-am depus candidatura de o nouă viziune şi din nou suflu la nivel managerial.

Trebuie să ne axăm şi pe cealaltă faţetă a monedei şi când vorbesc de asta mă refer în primul rând la recuperarea efectivă a produsului infracţional. DNA a obţinut rezultat extraordinare în investigaţiile de corupţie la nivel înalt, însă aşa cum rezultă atât din date, cât şi din exemplele pe care le avem în momentul de faţă, DNA nu cred că s-a axat neapărat pe componenta de recuperare a prejudiciului. Există un efect descurajant al pedepselor cât şi al obţinerii unor recuperări pe partea de produs infracţional.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.