Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Internelor și premierul felicită 'eroii' care au eliberat-o pe fetița din Chiajna

Inquam Photos / Octav Ganea
chiajna ostatic

Ministrul de Interne, Lucian Bode, spune, vineri, că polițiștii care au eliberat-o pe fetița în vârstă de 5 ani, sechestrată de propriul tată, sunt „eroi”, „adevărații oameni ai Poliției Române”.

„Felicit polițiștii care ne-au dovedit tuturor că nicio misiune nu este prea grea atunci când te dedici sută la sută activității tale, mai ales când activitatea ta înseamnă protejarea vieții cetățenilor! Fetița de 5 ani din Chiajna, sechestrată de propriul tată, este nevătămata datorită acestor eroi. Aceștia sunt adevărații oameni ai Poliției Române, oameni care merită tot respectul și aprecierea noastră!”, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Ministrul de Interne reamintește că misiunea oamenilor legii a fost una „maraton”, care, din fericire, s-a încheiat cu succes.

În prezent, copilul este salvat, iar tatăl în custodia polițiștilor.

Fetiţa în vârstă de 5 ani, sechestrată de tată joi seara, în Chiajna, a fost salvată, vineri, după 28 de ore, de Poliţia Română. Bărbatul s-a baricadat cu copila în casă, după ce și-a alungat și lovit soţia.

Felicitările premierului

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, i-a felicitat și el, vineri, pe cei implicaţi în gestionarea cazului de la Chiajna. "Mă bucur foarte mult că au reuşit să gestioneze această situaţie, să salveze cele două vieţi şi îi felicit pe toţi cei implicaţi acolo", a spus Ciucă, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Neamţ.

El a explicat că ministrul de Interne, Lucian Bode, a lipsit de la evenimentul PNL deoarece a rămas la Bucureşti să gestioneze cazul de la Chiajna. "Practic asta înseamnă asumare politică şi guvernamentală, să ştii să faci diferenţa în momentele în care trebuie să alegi între responsabilitatea guvernamentală şi cea politică, nu că nu ar fi la fel de importante şi una şi alta, dar ele trebuie abordate fiecare la momentul, în situaţia şi cu discernământul cuvenit", a completat Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.