Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful ISU Dâmbovița, dezvăluri despre exploziile de la Crevedia - Patronii firmei erau de negăsit: 'Nu am avut cu cine să discutăm' (VIDEO)

Inquam Photos / George Călin
Crevedia aerian

Prim-adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Alfred George Hantăr, afirmă că încă din primele momente ale izbucnirii incendiului de la staţia GPL din Crevedia, oficialii ISU au încercat să ia legătura cu reprezentanţii firmei care deţine amplasamentul pe care a pornit focul, însă şi patronul, şi administratorul acesteia aveau telefoanele închise.

„Am încercat de la primele momente în care am ajuns la locul intervenţiei, chiar de pe drum, cu colegii de la Inspecţia de prevenire care cunoşteau locul, să luăm legătura cu patronul sau administratorul, cu unul dintre ei, telefoanele închise, nu am avut cu cine să discutăm”, a afirmat reprezentantul ISU Dâmboviţa, duminică, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă conducerea ISU Dâmboviţa a luat legătura cu Poliţia în încercarea a găsi un reprezentant al firmei care deţine amplasamentul pe care a avut loc incendiul, reprezentantul ISU Dâmboviţa a răspuns:”Bineînţeles!”. Acesta a precizat că pe parcursul intervenţiei niciun reprezentant al firmei nu a fost găsit.

Oficialul ISU Dâmboviţa a precizat că amplasamentul pe care se afla staţia GPL nu mai era acelaşi ca în momentul autorizării.

Hantăr a adăugat: „Referitor la ce era acolo, în decurs de trei ani de la închiderea obiectivului, nu mai avem cunoştinţă de activităţile care se desfăşurau acolo. Noi, când primim înştiinţare că s-a închis obiectivul, am încheiat”.

Cine deține firma

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniţi, se numeşte Flagas SRL şi îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal, Ionuţ Daniel Doldurea.

Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%).

Reprezentanţii societăţii FLAGAS SRL au transmis luni într-un comunicat oficial, la două zile după explozie, că sunt preocupaţi în aceste zile de situaţia victimelor şi a tuturor persoanelor care au avut şi au de suferit în orice mod din pricina acestui accident. ”Încercaţi de nespusă mâhnire, înţelegem devastaţi încercarea extremă prin care trec atât de multe familii şi sperăm să nu fim descalificaţi în străduinţa asumată de a o alina”, afirmă compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.