Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful OMV exultă: 'Avem motive bune pentru a deschide o sticlă de șampanie'. Care este motivul

sampanie

Rainer Seele, CEO OMV, spune, într-o declarație pentru CNBC, că există motive foarte bune pentru dechiderea unei sticle de șampanie, pentru că 2018 a fost un an bun, cu o producție record, cu reduceri substanțiale de costuri, iar pentru anul în curs perspectivele sunt cât se poate de pozitive, conform Mediafax.

Compania a anunțat că va propune un dividend pe acțiune de 1,75 euro, față de 1,5 euro anul trecut, în condițiile în care cifraa de afaceri a crescut cu 13%, la 22,8 miliarde euro, iar profitul operațional la 3,6 miliarde euro (+23%).

Consilier general al PSD, atac la Gabriela Firea: Am impresia că are halucinații

Seele a spus că OMV va continua construcția conductei Nord Stream 2, și nu s-a pronunțat față de eventualele sancțiuni pe care Statele Unite le-ar putea impune companiilor implicate în proiect. El spune că asfel de decizii trebuiesc luate de europeni și că nimeni nu trebuie să se amestece în acest proces.

Președintele american Donald Trump a acuzat Germania că este "captiva" Moscovei din cauza dependenței de gaze naturale din Rusia și a cerut acesteia să renunțe la proiectul Nord Stream 2. Gazoductul va avea rolul de a transporta gazul natural din Rusia spre Germania prin Marea Baltică, ocolind Polonia, Ucraina şi ţările baltice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.