Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Patrulei lui Țepeș a 'bătut-o' pe Monica Macovei / FOTO

facebook.com
daniel ghita tepes garda

Liderul Patrulei Vlad Țepeș, Daniel Ghiţă a bătut-o pe Monica Macovei... pe facebook. Noua vedetă a Partidului România Unită ajunge astfel pe locul 6 în topul politicienilor pe facebook, fiind imediat după președintele PRU Bogdan Diaconu care ocupă locul 5 în topul popularității.

Ultima postare de mare succes a lui Daniel Ghiță se referă tocmai la legea prevenției în sănătate și a adunat aproape 10.000 de like-uri și aproape 5.000 de share-uri, dar și peste 400 de comentarii: ”Doua persoane m-au dezgustat azi: Alina Gorghiu. Ea doreste sa puna bolnavii cu cancer la plata! Din ce sa plateasca oamenii bolnavi tratamentul de cancer? Din pensia de 500 Ron sau salariul de 1000 Ron? Nu va este rusine? Oamenii abia supravietuiesc.

De unde sa aiba oamenii bani sa mearga la controale preventiv?

Oamenii in Romania merg la doctor doar cand ii doare ceva. In general cand e prea tarziu, cand au cancer. De ce? Din lipsa de bani, pentru ca in Romania avem doar bogati si saraci. 80% este saracie pura. Oamenii nu au bani de controale preventive. Nu au bani de spagi, nu au bani de spitale private.

Ar trebui oamenii bolnavi cu cancer sa fie scutiti sa nu plateasca nimic!

Nu mentionez, cum arata spitalele in Romania. Conditii jalnice...

Noi nu avem carduri ca in Europa de vest, unde se platesc toate serviciile medicale. Noi trebuie sa platim totul si sa dam si spaga. Nu ai bani, nu poti sa mergi la consultatie. Peste tot vad oameni in farmacii bolnavi, care se trateaza singuri. De ce credeti? Ca nu au bani pentru doctori.

Sa va fie rusine! Asa oameni nu au ce cauta la conducere tarii.

A doua persoana care m-a scarbit azi: Ministru technocrat, Patriciu Achimaș-Cadariu! A umilit poporul roman”, se arată într-un comunicat de presă.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.