Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PMP Iași aruncă bomba despre Autostrada Moldovei: 'E o minciună, o sfidare! Și-au bătut joc!'

ungheni.org
autostrada unirii A8

Petru Movilă, președintele PMP Iași, a vorbit despre 'minciuna' privind realizarea autostrăzii A8.  El a lansat acuzații dure la adresa guvernelor și parlamentarilor care, în opinia sa, au neglijat proiectul de construire a autostrăzii A8 Ungheni - Iași - Târgu Mureș, inițiat de el însuși.

El a acuzat atât membrii Guvernului, cât și parlamentarii din Iași și liderii politici că au neglijat acest proiect și că au promovat informații false privind susținerea și progresul lucrărilor.

„Minciuna privind realizarea autostrăzii A8 a ieșit la iveală.

De ani de zile, spun foarte clar că guvernele care s-au perindat la conducerea României după ce a fost aprobată legea de construire a autostrăzii Ungheni – Iași – Tg. Mureș, lege pe care am inițiat-o, și-au bătut joc de proiectul autostrăzii A8.

Mai grav este faptul că pe lângă membrii Guvernului, de autostrada A8 și-au bătut joc parlamentarii ieșeni, liderii politici și încă foarte mulți ieșeni care au încercat să-și facă imagine, spunând că lucrurile sunt în regulă. Din păcate, nu. Este o minciună, o sfidare și o desconsiderare a ieșenilor si moldovenilor.

Este o mare pagubă pentru Iași și Moldova, o mare pată neagră, pentru că Iașul și Moldova au nevoie de această autostradă pentru dezvoltare.

În calitate de inițiator al acestei legi, le spun să le fie rușine, pentru că au făcut fotografii cu decretul de promulgare a legii, cu planşe şi schiţe cu traseul autostrăzii, au mințit că susțin acest proiect și astăzi suntem în situația zero.

Pentru Guvernul României nu există Autostrada A8!“, afirmă Movilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.