Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PNL, CRITICI DURE la adresa lui Dragnea: Dinamitează o idee / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Președintele PNL, Alina Gorghiu, denunță măririle salariale anunțate de Parlament și lansează un atac dur la președintele PSD, Liviu Dragnea,  spunând că „nu putem permite un asemenea exces politic”.

„Sper ca PSD-ul va înțelege că nu poți să manipulezi sindicate doar de dragul unor voturi și că va înțelege că a vinde iluzii față de categorii care nu o duc bine în România doar pentru a lua niște voturi, știind că acele majorări salariale nu pot fi aplicate, mie mi se pare o crimă politică. Mi se pare un cinism fără margini și un lucru pe care nu am cum să nu-l contest. (...) Ce face acum însă dinamitează o idee legată de legea salarizării în domeniul bugetar și noi, cei din PNL, nu avem cum să permitem un asemenea exces politic”, a declarat Alina Gorghiu.

Cioloș denunță POMENILE electorale: 9 miliarde de lei deficit

Comisiile reunite de Buget şi Muncă din Parlament au aprobat luni majorarea cu 15% a salariilor de bază din învăţământ începând cu 1 ianuarie 2017, amendamentul fiind votat de către parlamentarii PSD şi UDMR, liberalii absentând. Totodată, deputaţii din comisiile menţionate au mai aprobat şi plata sporurilor pentru personalul medical la nivelul anului 2016, nu 2009 cum era până acum, precum şi majorarea cu 25% a salariului de bază de încadrare de care beneficiază personalul din aparatul propriu al CNAS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.