Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PNL Timiș EXPLICĂ de ce Timișoara a primit ZERO lei pentru căldură: NIMENI nu aruncă banii într-o gaură neagră

Redesteptarea
Alin Nica

Declarații halucinante ale șefului PNL Timiș, Alin Nica, care explică că Guvernul Cîțu nu a dat niciun leu Timișoarei pentru a susține costurile cu funcționarea Colterm, pe motiv că societatea ar fi o gaură neagră. Mizând pe lipsa de informare a timișorenilor, Nica neglijează să menționeze că Colterm a fost condusă vreme de mai mulți ani de zile de un director pus în funcție de PNL, că membrii PNL au fost membrii în consiliul de administrație deși pregătirea nu îi recomanda, dar și că prin votul PNL în Timișoara nu s-a mai crescut prețul gigacaloriei de zece ani, lucru care a dus la agravarea situației financiare a Colterm. Mai mult, directorul uns de PNL a cumpărat și mașini noi pentru conducerea instituției aflate în colaps, fără ca PNL, condus pe atunci de Nicolae Robu, care era și primar, să aibă vreo nemulțumire.

Citește și: Dominic Fritz ÎL SCUTURĂ pe Cîțu, după ce Timișoara a primit ZERO lei de la guvern: MIROASE a răzbunare politică

"Am văzut declarațiile primarului, care dorește bani pentru Colterm. La realizarea bugetului, guvernul acesta hulit, condus de Câțu, a dat 20 de milioane de lei pentru Timișoara, pentru două drumuri și un parc. Acele lucrări începute de liberali sunt la fel și acum, în paragină, pline de buruieni. Banii respectivi nu au fost cheltuiți. De ce să ceri bani în plus, dacă nu ai cheltuiești ce ai primit? De ce să dai bani când ai deschis șampania și tot cu o coaliție de moment ai dat jos conducerea de la Colterm.Nu sunt de acord cu transferul în gigacalorie a amenzii, din cauza lipsei de expertiză și a abuzului a celor de la USR. Să se cerceteze cine sunt vinovați de amendă. Să nu se milogească la guvern să o plătească, trebuie să găsească o soluție. Primăria nu are nici acum stocuri de carburant, puteau să o facă din vară, nici acum nu e stabilit un plan de redresare, nici până acum nu e obținută o soluție de eficientizare, se putea face din vară.

Nici până acum nu a fost finalizat inelul de transport a gaz și includerea Colterm în rețeaua cu circuit închis. I-am deschis ușile domnului primar la Transgaz și nu a făcut nimic. Credeți că guvernul nu are acces la aceste informații? Doar așteaptă compensații din exterior și nu face nimic. Nimeni nu ar băga bani într-o gaură neagră. Ei (n.r. Primăria Timișoara) puteau investi, sunt bani pe Programul Operațional Infrastructură Mare. Se putea realiza un incinerator care să producă energie electrică și termică, din arderedeșeuri, ajuta și la amprenta de carbon, dar și la eliminarea deșeurilor", a declarat Nica, citat de debanat.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.