Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Poliției Române confirmă că autoritățile nu au informat prezența olandezului în țară: E problema dânșilor

politia romana

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a declarat că autoritățile din țara noastră nu au fost informate de cele din Olanda privind prezența lui Johannes Visscher în România și nici cu privire la infracțiunile pentru care a fost cercetat. „Nu știu de ce, este problema dânșilor”, a spus Vasilescu, potrivit Mediafax.

„De obicei este semnalată prezența cetățenilor străini care au antecedente de agresiuni sexuale. Atunci când părăsesc o țară și se deplasează în altă țară, când avem astfel de semnalări, luăm toate măsurile necesare conform metodologiilor noastre. În acest caz nu am avut semnalare”, a declarat șeful Poliției Române.

Citește și: Protest la Parlament - Pădurarii solicită dotarea cu armament de serviciu

Întrebat de ce nu au fost informați, Liviu Vasilescu a răspuns: „Deci nu am primit o semnalare, nu că nu am avut o colaborare. Deci în acest caz nu a fost semnalat, nu știu de ce, este problema dânșilor (autorităților din Olanda, n.r.)”.

Procurorul general, Bogdan Licu, a anunțat, la rândul său, că autoritățile din România nu au fost alertate de cele din Olanda cu privire la prezența lui Johannes Visscher în țara noastră, în condițiile în care bărbatul a mai fost cercetat pentru alte infracțiuni de natură sexuală.

IGPR a anunțat că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri și a plecat sâmbătă, el petrecând în țara noastră 3 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.