Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful secției unui spital FĂCUT PRAF cu regularitate de un deputat USR a făcut infarct și a MURIT

AGERPRES
spital 112 smurd

Costinel Popescu, șeful Secției Boli Infecțioase din Spitalul de Urgență Târgu-Jiu și fost director medical al instituției, a murit, marți, în urma unui infarct. Popescu a câștigat recent postul la infecțioase, iar managerul spitalului spune că scandalurile din ultima vreme l-au afectat mult, conform Mediafax.

Citește și:  Gheorghe Dincă, noi MĂRTURII ȘOCANTE despre violurile din casa sa: Luiza Melencu l-a bătut pe Ștefan Risipițeanu

Potrivit reprezentanților SJU Târgu-Jiu, Costinel Popescu a suferit un infarct, marți dimineața, iar soția sa a cerut ajutor, fiind făcute manevre de resuscitare, însă eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost în zadar.

„Azi-dimineață, soția l-ar fi găsit în casă, pe jos, în stare de inconștiență. A fost chemată salvarea. S-a făcut resuscitarea, înțeleg că a fost infarct și a decedat. O veste foarte tristă pentru noi și pentru toți cei care suntem în funcție de conducere, pentru că e stress foarte mare să ocupăm aceste funcții și, din păcate, uitați unde se ajunge. A fost director medical, iar acum participase la concurs, a fost declarat admis și era numit în funcția de șef la Secția Boli Infecțioase", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dumitru Vienescu, managerul interimar al SJU Târgu-Jiu.

Acesta susține că scandalul și schimbările care au avut loc, în ultima perioadă, la spital, i-au agravat starea de sănătate.

Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu a fost în ultima vreme în centrul mai multor scandaluri, de la condițiile din secții, la cele de depozitare a medicamentelor sau a mâncării. Recent, deputatul Emanuel Ungureanu a filmat în spital mizerie, toalete murdare sau geamuri sparte. Tot în acest an, foi asistenţi au fost fotografiaţi în timp ce se tundeau în Secţia Psihiatrie. Tot la Psihiatria Spitalului Judeţean Târgu-Jiu o pacientă a fost filmată în lenjerie intimă, în timp ce săruta un bărbat prin grilajul despărţitor şi era pipăită de un alt bolnav.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.