Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful SIE despre EXODUL de refugiați: Am speranțe...

ue refugiati

Exodul de refugiați dinspre Orientul Mijlociu către țările Uniunii Europene și în special către cele occidentale a ridicat mari probleme în Europa. Nimeni nu spune foarte clar care este soluția și mai ales dacă poate executivul European să le impună statelor cote de refugiați așa cum a anunțat în numele solidarității președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

În acest context Mihai Răzvan Ungureanu, directorul Serviciului Român de Informații Externe a susținut la o conferință despre securitate în Europa organizată în Polonia că trebuie înțeles clar spiritul european: “Credibilitatea Europei tine de identitatea publica. Este credibilitatea afectata de raspunsul la crize? Vom vedea peste cateva luni. Am sperante privind urmatorul Consiliu JAI si Consiliul European extraordinar , daca e determinare de a intelege ca ar trebui sa fie un raspuns comun. Credibilitatea nu e doar despre ce spunem, ci si in ce vom face de acum incolo, impreunaAvem nevoie de politica externa si politica de securitate comune. Acesta este raspunsul”, a spus el la cea de-a 25 a editie a Forumului Economic de la Krynica-Polonia cu mențiunea că ceea ce declară nu este un punct oficial de vedere al serviciului sau al României - potrivit caleaeuropeană.ro

Am urmarit discursul din Parlamentul European al lui Jean-Claude Juncker si are dreptate. E mai putina Uniunea in Europa si mai putina Uniune in UE”, a admis Mihai Razvan Ungureanu, in legatura cu discursul despre Starea Uniunii, al sefului Comisiei Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.