Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful sindicaliștilor STB, Vasile Petrariu, anunță că întâlnirea cu Nicușor Dan a fost un mare eșec

Ultima Ora breaking news

Preşedintele Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti, Vasile Petrariu (PSD), a declarat, vineri, că întâlnirea programată cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pentru a pune capăt grevei angajaților, nu a condus la un acord și că mai departe angajații vor decide dacă vor relua sau nu transportul în comun.

Petrariu a spus că a mers la discuții cu gândul că o să fie „un dialog real” cu primarul Capitalei, însă lucruriile nu au stat așa. „Ne ducem la salariati sa le transmitem aceasta mare realizare, intalnirea cu Primarul General”, a adăugat, ironic, liderul sindical.

„Salariatii vor decide ce vor face in perioada urmatoare”, a precizat acesta. El si-a cerut „mii de scuze” bucurestenilor care in ultimele două zile nu au mai putut sa circule cu troleibuze, autobuze sau tramvaie, „dar sa intelega ca nu este numai vina noastra, pentru ca noi am fost adusi in aceasta situatie de conducerea STB si de faptul ca primarul general face politica.”.

Petrariu a insistat că nu este vorba despre o grevă, ci despre „un conflict spontan” al angajaților, care se manifestă prin o întrerupere voluntara a lucrului.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.