Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful spionajului rus acuză SUA că a adoptat tactici naziste: 'Acțiunile lor au multe în comun cu tradițiile propagandei lui Goebbels'

Standford University
sua rusia federatia rusa

Un șef al spionajului rus a comparat Departamentul de Stat al SUA cu mașina de propagandă nazistă din al Doilea Război Mondial condusă de Joseph Goebbels, transsmite Sky News.

Serghei Narîșkin a declarat, fără a furniza dovezi, că SUA ar fi lansat o campanie de mesaje anti-Rusia pe rețelele de socializare, afirmații care au fost respinse de Washington.

Narîșkin, șeful agenției ruse de informații externe (SVR), a declarat că SUA încurajează răspândirea de informații false în încercarea de a "discredita" și "dezumaniza conducerea politică și militară a Rusiei în ochii poporului rus".

"Acțiunile lor au multe în comun cu tradițiile ministerului de educație publică și propagandă al celui de-al Treilea Reich și ale șefului acestuia, Joseph Goebbels", a declarat Narîșkin.

Rusia acuză în mod regulat Occidentul că finanțează și susține mișcările anti-Kremlin și a etichetat în ultimii ani zeci de grupuri independente pentru drepturile omului și instituții media din Rusia drept "agenți străini".

Ca răspuns, Departamentul de Stat al SUA a declarat: "Această declarație este incredibil de ironică, având în vedere eforturile de dezinformare și propagandă de lungă durată ale Rusiei, sponsorizate de stat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.