Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teorie avansată de șeful spionajului rusesc: 'Junta de la Kiev a acceptat anexarea Ucrainei de către Polonia'

blacknews.ro
Serghei Narîşkin

Polonia încearcă să obțină controlul de facto asupra instituțiilor cheie ale Ucraina, a declarat miercuri directorul Serviciului rus de Informații Externe (SVR), Serghei Narîșkin, potrivit agenției de presă TASS.

„Varșovia încurajează puternic regimul lui Volodimir Zelenski să-i transfere controlul de facto asupra celor mai importante funcții și instituții ale statului. Cu acordul Kievului, polonezii găzduiesc în prezent un centru de prelucrare a datelor de rezervă al Serviciului Fiscal de Stat al Ucrainei (GNSU).  Suportul metodologic și suportul pentru operațiunea în curs este asigurat de reprezentanții giganților digitali americani - Dell, IBM și Cisco”, a spus el.

Potrivit directorului Serviciului rus de Informații Externe, „Kievul oferă în mod deliberat tandemului polono-american acces la informații de importanță națională, inclusiv informații despre contribuabili și, ca urmare, situația financiară reală a Ucrainei”.

„În afaceri, o astfel de „înțelegere” ar putea fi clasificată drept fuziuni și achiziții. Dar statul nu este o corporație privată, iar în acest caz vedem că junta de la Kiev a fost deja de acord cu anexarea Ucrainei de către Polonia și preda voluntar statul și suveranitatea lui”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.