Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful SRI, atac INCENDIAR la CCR: Vreau să avertizez foarte serios!

ccr

Directorul SRI, George Maior, a declarat că respingerea Legilor Big Brother ar putea crea un element de vulnerabilitate major la adresa României. Maior a lăsat clar că se înțeleagă că se referă la Curtea Constituțională și a precizat că la momentul unui eveniment major va arăta cu degetul către această instituție.

”Motivațiile subiective ale unora sau altora, inclusiv la nivelul unor comentatori patetici lipsiți de viziune sau de intenligență care vorbesc în acest domeniu contrar intereselor cetățenilor. Nu mă prea interesează! Mă interesează aspectul rațional-juridic al acestor legi și noi considerăm că sunt în concordanță drepturile omului

Vreau să avertizez foarte serios că există o răspundere și morală, undeva în stat, în legătură cu securitatea națională a cetățenilor români, nu a statului, nu mai vorbesc de stat și că, la momentul la care se va întâmpla o catastrofă voi ști spre cine să arăt cu degetul. Nu mă încălzește acest lucru, dar este de datoria mea să spun că cineva se joacă cu lucruri foarte mari, pe care fie nu le înțelege, fie, dintr-o rea credință le abordează în acest fel. Nu comentez decizia, ne vom adapta”, a declarat George Maior, la B1 TV.

George Maior a ținut să pună un accent interesant: ”motivațiile subiective ale unor”. Șeful SRI s-a referit, cel mai probabil, la anumiți judecători CCR care ar avea anumite viziuni asupra acestor legi.

Coincidență sau nu, discursul lui George Maior seamănă izbitor cu cel al deputatului Sebastian Ghiță. Aceeași idee a subliniat-o și Ghiță: Curtea Constituțională va fi vinovată în cazul unei tragedii.

Citește și: Sebastian Ghiță, atac la decizia CCR: Iresponsabilitate maximă, vor plăti

În urma acestui atac a lui Sebastian Ghiță, președintele CCR, Augustin Zegrean, a reacționat extrem de dur. Citește AICI reacția șefului CCR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.