Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful TSD Olt a fost reținut de procurori

breaking news

Lovitură pentru PSD în prag de alegeri. Președintele TSD Olt, Ionuț Ivan, a fost reținut pentru 24 de ore de procurori. Urmează ca mâine să fie prezentat în fața judecătorului cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vezi și: Prognoza POLITIC SCAN pentru alegerile locale: Cine câștigă capitalele de județ?/ HARTĂ

El este cercetat în dosarul finanțării echipei de fotbal FC Olt în urma unor rapoarte ale Curții de Conturi care a constatat prejudicii uriașe în ce privește finanțările către această echipă din partea CJ Olt și din partea Primăriei Slatina.

Fostul preşedinte executiv al clubului de fotbal FC Olt, Ionuţ Ivan, a fost reţinut vineri seara de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. 

Lider al TSD Olt, Ionuţ Ivan, a fost dus vineri seara în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Claudia Radu. 

Ionuţ Ivan este preşedinte al Organizaţiei judeţene de Tineret a PSD Olt. 

Potrivit unor surse, Iovan a fost reţinut într-un dosar în care se fac cercetări referitoare la finanţarea clubului de fotbal FC Olt. 

Clubul a jucat anul trecut în Liga a II-a, dar apoi a rămas să joace în Liga a III-a pentru că nu a mai primit finanţare de la Consiliul Judeţean Olt sau Primăria Slatina care au susţinut activitatea clubului în anii anteriori. Reprezentanţii FC Olt au solicitat în mai multe rânduri în a doua jumătate a anului trecut fonduri de Primăria Slatina şi instituţia a refuzat să mai aloce bani echipei de fotbal. Clubul de fotbal menţionat, care a avut mai multe denumiri în ultimii şase ani, a primit începând cu 2009 finanţare, de ordinul a câtorva milioane de lei în total, de la Consiliul Judeţean Olt şi Primăria Slatina. 

Vineri au fi fost chemate la audieri şi alte persoane din conducerea fostului club de fotbal din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.