Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful USR s-a dezlănțuit, după ce ANI l-a acuzat pe Nicușor Dan de abuz în serviciu: Este o mizerie!

Inquam Photos
Catalin Drula

Președintele USR Cătălin Drulă spune că plângerea făcută astăzi de ANI la adresa lui Nicușor Dan este ”o mizerie” și acuză inspectorii ANI că lucrează la ordin politic.

Citește și: BREAKING - ANI a sesizat Parchetul General în legătură cu Nicușor Dan: primarul Capitalei, acuzat de abuz în serviciu

”Mizeria ANI de astăzi la adresa lui Nicușor Dan e doar încă o dovadă a politizării acestei instituții care hărțuiește politicenii și primarii din Opoziție. Nu e nicio întâmplare. Acesta este regimul Iohannis, pas cu pas către Belarus”, scrie Cătălin Drulă.

Președintele USR avertizează că instituțiile de control și verificare non-judiciare din statul român sunt sub controlul politic al PSD-PNL.

”Statul de drept șchioapătă grav în România. Judecători care îl servesc pe Ciucă și blochează ancheta de plagiat sunt promovați. Ministrul Justiției Predoiu știe sentințele dinainte de a fi pronunțate. DNA este lăsat fără resurse. Justiția e pusă sub papuc. Instituțiile de control și verificare non-judiciare sunt sub controlul politic al PSD-PNL. Rezultat: borfașii fură și dorm liniștiți. Iar politicieni onești din Opoziție care deranjează mafia primesc câte un ANI, câte un DLAF, câte o Curte de Conturi, câte un corp de control, câte un kompromat”, afirmă președintele USR Cătălin Drulă.

Liderul opoziției mai spune că se apropie ziua decontului pentru PSD și PNL și regimul corupt patronat de președintele Iohannis.

”De fapt, e disperare și nu e primul regim corupt care se precipită cu mizeriile pe măsură ce se apropie ziua decontului. Va veni ziua în care vom depolitiza în mod real aceste instituții și Justiția va fi cu adevărat independentă. România merită o guvernare onestă și corectă”, conchide Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.