Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei pot face parte din echipa lui Dacian Cioloș: Sorin Câmpeanu, vicepremier

dacian ciolos guvern

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, şi ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ar putea să îşi păstreze portofoliile în Guvernul pe care îl pregăteşte premierul desemnat, Dacian Cioloş, fiind posibil ca Sorin Câmpeanu să fie şi vicepremier. Totodată, fostul ministru al Internelor Constantin Dudu Ionescu, în prezent consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, este o variantă luată în calcul pentru portofoliul de la Interne.

Bogdan Aurescu a fost susţinut în Cabinetul Victor Ponta de către PSD, însă rămânerea acestuia în Executiv nu ar fi o solicitare a social-democraţilor, ci o dorinţă a premierului desemnat, Dacian Cioloş.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a fost OTRĂVIT

Pe de altă parte, potrivit unor surse social-democrate, la întâlnirea dintre Dacian Cioloş şi liderii PSD se va discuta şi posibilitatea ca un ministru susţinut de social-democraţi să facă parte din Guvern, în schimbul sprijinului PSD. Numele vehiculat în acest moment este cel al sociologului Vasile Dâncu, variantă discutată în partid anterior pentru postul de prim-ministru.

Fostul ministru al Internelor, Constantin Dudu Ionescu, în prezent consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, este o variantă luată în calcul de premierul desemnat, Dacian Cioloş, pentru portofoliul de la Interne.

Acesta este în prezent consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, în Departamentul de Securitate Naţională, scrie mediafax.ro

Citeşte şi: Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al premierului interimar: 'Dăm bani mai mulţi'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.