Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei sunt cei mai bogaţi americani: Șeful Amazon conduce topul, iar Donald Trump a pierdut bani mulți

Donald Trump nebun

Şeful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în topul Forbes 2020 al celor mai bogaţi americani, în timp ce preşedintele Donald Trump ocupă o poziţie mai scăzută, deoarece pandemia de coronavirus (Covid-19) a afectat activitatea clădirilor sale de birouri, hoteluri şi resorturi, a informat, marţi, revista americană, transmite Reuters.

Valoarea totală a bogăţiei celor 400 de americani din topul Forbes a atins nivelul record de 3.200 miliarde de dolari, chiar dacă pandemia a afectat semnificativ economia şi peste 1,8 milioane de americani şi-au pierdut locurile de muncă, scrie agerpres.ro.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal

Eric Yuan, directorul general al Zoom Video Communications, aplicaţia de videoconferinţe online care a avut un succes deosebit în timpul restricţiilor, este unul dintre cei 18 nou intraţi în lista Forbes, cu o avere netă de 11 miliarde de dolari.

Trump a căzut pe locul 352, de la 275 anul trecut, deoarece averea sa netă a scăzut la 2,5 miliarde de dolari, de la 3,1 miliarde de dolari, după ce pandemia a afectat activitatea clădirilor sale de birouri, hoteluri şi resorturi. Afacerea sa - Trump Organization - deţine proprietăţi în toate cele trei categorii.

Citește și: Document-bombă! Eugen Teodorovici i-a transmis fostului premier Viorica Dăncilă că majorarea pensiilor nu e sustenabilă

Lista anuală poate ajuta la urmărirea celor mai bogaţi oameni din ţară care deţin cea mai mare putere, a declarat Kerry Dolan, editor în cadrul Forbes, într-un interviu acordat Reuters TV.

"Ca societate, noi toţi ar trebui să ştim cine e în spatele celor mai mari companii şi ce fac ei cu banii lor", a apreciat Dolan.

Citește și: ‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.