Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei sunt parlamentarii PNL care nu au prins locuri eligibile, pe listelele pentru alegeri

forbes.com
diverse

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat luni că lista liberalilor pentru alegerile parlamentare a fost finalizată, arătând că aceasta este un "melanj" între ce înseamnă experienţă şi suflu nou.

"Am reuşit să finalizăm lista PNL pentru aceste alegeri parlamentare. Bucuria mea mare este că reuşim un melanj între ce înseamnă experienţă în PNL şi suflu proaspăt", a declarat Gorghiu, într-o conferinţă de presă, după Biroul Politic Naţional.

Surse din partid au dezvăluit pentru realitatea.net care sunt parlamentarii actuali ce nu vor mai prinde un loc eligibil. Andreea Paul, Alexandru Nazare, Dan Motreanu, Puiu Hasotti sau Petre Roman sunt doar câţiva dintre ei. Potrivit surselor citate, unii dintre ei au insistat ca măcar să aibă locul 14-15, chiar, doar pentru a rămâne pe liste.

De asemenea, surse au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO cine sunt greii din PNL trași pe linie moartă. Reamintim câțiva oameni cu greutate de pe scena politică care rămân în afara listei: Vasile Blaga, Mircea Toader, Radu Carp, Sulfina Barbu, Gheorghe Ialomițianu, Ludovic Orban sau Mariana Câmpeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.