Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei sunt travestiții din București care tâlhăreau bărbații amatori de senzații tari / Foto-Video

Politia Română
politia

Ei sunt travestiții din București care tâlhăreau bărbații amatori de senzații tari / Foto-Video

Polițiștii Capitalei au intrat peste travestiții din București. Mai mulți bărbați care, deghizați în femei, au jefuit clienții, au fost aduși, joi, la audieri.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost depistati cinci suspecți.

Suspectii (deghizați în travestiți), în urma postării pe site-ul “Publi 24” a unor anunțuri prin care ofereau servicii sexuale contra cost, au atras, în diferite apartamente închiriate în București, mai mulți bărbați, cărora, profitând de neatenția acestora, le-au sustras diferite sume de bani.

Totodată, spun sursele noastre, unul dintre bănuiti, după fapta inițială prin care a prestat servicii și a sustras mai multe bijuterii din aur și suma de 7.000 de lei, s a reîntors și a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, în Voluntari, Ilfov, unde a lovit o femeie pentru a pătrunde în casă să ia alte sume de bani, însă nu a mai reușit.

La data de 27 martie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 14 Poliție au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, și 8 mandate de aducere, în Municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar penal de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată, tăinuire și proxenetism, creând astfel victimelor un prejudiciu de peste 33.000 de lei.

Bărbații, deghizați în femeie, ar fi profitat de neatenția victimelor și ar fi sustras mai multe sume de bani, precum și mai multe bijuterii din metal prețios

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada noiembrie 2023 – prezent, mai mulți bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani, prin intermediul unor anunțuri postate în mediul online, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, ar fi atras în locuințele pe care le aveau închiriate în Capitală, persoanele vătămate.

Totodată, bărbații în cauză, deghizați în femeie, ar fi profitat de neatenția victimelor și ar fi sustras mai multe sume de bani, precum și mai multe bijuterii din metal prețios și un telefon mobil.

De asemenea, la data de 23 februarie 2024, după ce ar fi prestat serviciile solicitate de victimă, unul dintre bănuiți ar fi pătruns, fără drept, în locuința acesteia, situată în județul Ilfov și prin violență fizică, ar fi încercat să-i sustragă o altă sumă de bani, împreună cu un bărbat în vârstă de 26 de ani.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul subunității de poliție, în vederea audierii. Astfel, cinci bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată, tăinuire și proxenetism.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.