Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eintracht Frankfurt l-a achiziţionat definitiv pe atacantul Luka Jovic

descopera.ro
fotbal minge

Eintracht Frankfurt a anunţat, miercuri, transferul definitiv al atacantului Luka Jovic (21 de ani), care a impresionat la clubul german în acest sezon, potrivit mediafax.

Citește și: Mega-lovitură pentru Gică Popescu! Va fi executat silit pentru o sumă colosală

Fotbalistul sârb crescut la Steaua Roşie Belgrad era împrumutat de Benfica la Frankfurt din 2017, pentru 200.000 de euro, iar nemţii au anunţat că au activitat clauza de a-l achiziţiona definitiv pe fotbalist, pentru doar şapte milioane de euro. Actualul contract al lui Jovic cu Eintract va expira pe 30 iunie 2023.

Citește și: Judecătorii au decis! Radet a intrat în faliment:’Trebuie să mulțumim pentru asta Ministerului Energiei’

"Progresul făcut de Luka aici este unul foarte mulţumitor. Noi nu am avut nicio îndoială legată de el şi ni l-am dorit la club. Este un jucător cu calităţi extraordinare, care va ajuta la unitatea grupului", a declarat Fredi Bobic, directorul sportiv al clubului, potrivit site-ului oficial al grupării din Bundesliga.

Citește și: Adio, dosare penale! Cum ar putea scăpa Dragnea nepedepsit

Atacantul a marcat 25 de goluri pentru Eintracht în acest sezon, dintre care 17 în campionat, fiind al doilea cel mai bun marcator din Bundesliga, după Robert Lewandowski (21). Presa internaţională a scris că FC Barcelona era tentată să facă o ofertă de 50 de milioane de euro pentru sârb în vară, însă tatăl lui Jovic a declarat că fiul său are alte planuri şi doreşte să se mai maturizeze înainte să facă pasul la o echipă foarte mare din Europa.

Citește și: Mega-lovitură pentru Gică Popescu! Va fi executat silit pentru o sumă colosală

Pe lângă numărul mare de goluri, Jovic a stabilit şi un nou record în Bundesliga, devenind cel mai tânăr jucător care înscrie cinci goluri într-un singur meci. S-a întâmplat în Eintracht - Fortuna Dusseldorf 7-1, disputat în octombrie 2018. Optarul lui Frankfurt are şi patru selecţii în naţionala Serbiei, pentru care a înscris primul său gol în amicalul cu Germania, scor 1-1, disputat luna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.