Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eintracht Frankfurt, locul nouă în Bundesliga, a reziliat contractul cu compania rusă de software Kaspersky

traveler.marriott.com
Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt, locul nouă în Bundesliga, a reziliat contractul cu compania rusă de software Kaspersky cu efect imediat, transmite DPA, citat de Agerpres.

Clubul din Frankfurt a luat această decizie după un avertisment din partea Oficiului federal german de securitate a informaţiei (BSI), care susţine că programele antivirus Kaspersky nu ar mai trebui utilizate pentru a minimiza riscul unor atacuri cibernetice din Rusia.

BSI a opinat că ameninţările Rusiei către Uniunea Europeană, NATO şi Germania după invazia Ucrainei au crescut riscul unor asemenea atacuri cibernetice.

''Întotdeauna am spus clar că ne bazăm pe continuarea parteneriatului nostru cu Kaspersky pe fapte şi atitudine, nu pe naţionalităţi, a declarat directorul general de la Frankfurt, Axel Hellmann, într-un comunicat. Avertismentul BSI reprezintă o schimbare decisivă în situaţia factuală şi prin urmare în încrederea noastră în capacitatea Kaspersky de a oferi protecţie prin produsele şi serviciile sale. Am informat conducerea Kaspersky că anulăm acordului de sponsorizare cu efect imediat''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.