Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eintracht Frankfurt, Rennes, FC Porto şi AS Roma au fost sancționate de UEFA

Evening Standard
UEFA

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, vineri, ca grupările Eintracht Frankfurt, Rennes, FC Porto şi AS Roma să fie amendate pentru neregulile şi problemele înregistrate la meciurile din 6 şi 7 martie, din cupele europene potrivit news.ro.

Deciziile sunt următoarele:

Meciul Eintracht Frankfurt – Inter Milano, scor 0-0, din 7 martie, din Liga Europa: amendă de 16.000 de euro pentru Eintracht Frankfurt, pentru blocarea scărilor. Antrenorul gazdelor, Adi Hutter, trimis în tribună în timpul meciului, a fost suspendat un joc pentru comportament nesportiv. El şi-a ispăşit deja suspendarea la partida retur cu Inter, la 12 martie.

Meciul Rennes – Arsenal, scor 3-1, din 7 martie, din Liga Europa: amendă de 44.000 de euro pentru Rennes, pentru pătrunderea pe teren a suporterilor, folosirea de obiecte pirotehnice şi blocarea scărilor.

Meciul FC Porto – AS Roma, scor 3-1, din 6 martie, din Liga Campionilor: amendă de 28.500 de euro pentru FC Porto, pentru folosirea de obiecte pirotehnice, banner interzis, blocarea scărilor şi lacune în organizare; amendă de 5.000 de euro pentru AS Roma, pentru provocarea de daune. AS Roma va trebui să contacteze FC Porto în cel mult 30 de zile pentru a se înţelege în privinţa achitării unei sume care să acopere pagubele provocate de suporteri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.