Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El e NOUL IUBIT al Simonei Halep: Este un milionar care o însoțește chiar și la antrenamente

Twitter
Simona Halep Wimbledon

Toni Iuruc, 40 de ani, este misteriosul bărbat care, la turneul de tenis de la Wimbledon, nu a lipsit de la niciun antrenament și de la niciun meci al Simonei Halep, 27 de ani, informează Libertatea.

A preferat să stea retras, pentru a nu da de bănuit, cunoscută fiind discreția cu care sportiva se raportează la propria-i viață personală.

Iuruc apare însă în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie, după finala masculină.

content-image

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Decizie atomică a CCR

Toată seara, Toni Iuruc a ținut aproape de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al jucătoarei, și de iubita acestuia, actrița Irina Antonie. La antrenamentele de la Londra, la vederea jurnaliștilor, Toni Iuruc își băga telefonul în buzunarul cămășii, de parcă ar fi avut ceva de ascuns.

Iuruc nu a start niciodată în loja Simonei, ci a preferat rândurile 2-3 din sectorul rezervat invitaților. Părinții Simonei nu au discutat deloc cu Toni Iuruc. Cel puțin nu în public, pe duraja sejului în Londra.

Iuruc este un machedon miliardar. Deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Iuruc i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008.

La Wimbledon, în delegația extinsă a Simonei s-a aflat și un anume Dan Caramihai, asociatul lui Iuruc. A fost și pe Arena Națională Cancan scrie că, acum două zile, perechile Hodor-Antonie și Halep-Iuruc au ieșit în oraș. Hodor este omul de încredere al lui Țiriac.

Citește și: Gabriela Firea a luat decizia: Voi candida

Iuruc a fost și aseară, pe Arena Națională, în lojă, alegând, de asemenea, discreția. Presupusul iubit al Simonei a stat departe de familie, undeva în stânga lui Ilie Năstase.

Despre Halep s-a mai scris că, în trecut, s-a iubit cu Costa, fiul lui Teia Sponte – prietenul lui Gigi Becali, și cu antrenorul piteștean de tenis Radu Barbu.

Simonei, 1,68 metri înălțime, al cărei mare regret este că n-are câțiva centimetri în plus, îi plac bărbații înalți, iar Toni Iuruc corespunde descrierii.

Citește și: Dezvăluirea momentului! Pe mâinile cui a ajuns afacerea cu care s-a îmbogățit Dan Barna din bani publici

Tradiția machedonilor este să se căsătorească între ei. Este motivul pentru care familia Simonei acceptă greu un ”intrus”. Nu este cazul lui Iuruc. Simona Halep a declarat în repetate rânduri că își dorește familie și copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.