Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El e olteanul care va depăși cifrele lui Cristi Chivu: Ofertă de 7 milioane de euro din MLS

Facebook Alexandru Mitrita
Alexandu Mitrita

Alexandru Mitriţă (23 de ani) ar putea face pasul către MLS, unde e dorit de New York City, pentru o sumă, şapte milioane de euro, care l-ar transforma în de departe cel mai scump jucător vândut vreodată de Craiova.

Americanii au pe mână un buget foarte, foarte mare, astfel că nu există probleme în a achita o sumă în jurul a 7 milioane de euro. Conform digisport.ro, în acest moment oferta este de 6 milioane de euro, cu un salariu de 1,3 milioane de euro anual pentru Mitriţă, dar patronul Mihai Rotaru vrea să obţină cu un milion de euro mai mult. Conştient că trupa din Major League Soccer nu ar trebui să facă un efort prea mare pentru a-i satisface ultima pretenţie financiară, conducătorul oltenilor încearcă, astfel, să mai pună un milion de euro.

Citește și: Metodă inedită de a face rost de bani! Cât cere Adrian Mutu pentru 10 secunde

Autor a 13 goluri în acest sezon, Mitriţă are o imagine foarte bună pe plan extern şi mai e dorit şi de italienii de la FC Torino, echipă cu care craiovenii au negociat în timpul cantonamentului din Antalya.

"Există oferte, nu doar din Statele Unite. Oferte sunt, dar nu înseamnă că eşti obligat să vinzi dacă există oferte. Nu pot să vă spun că e o sumă greu de refuzat, sau că e o ofertă de 7 milioane. Sunt jucători pe lista unor cluburi importante care încearcă să-i ia încă din iarnă, nu din vară aşa cum ne-am dori noi", a spus Marcel Popescu, de curând, despre transferul care ar urma să spulbere recordul lui Andrei Ivan, vândut pe trei milioane de euro la Krasnodar.

Citește și: Gabriela Firea: ‘Anul trecut ni s-au tăiat niște bani și ni s-a promis ca anul acesta se revine ‘ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.