Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El e primul ministru care ar putea pleca înainte de moțiunea de cenzură: Să DEMISIONEZE

ponta cazanciuc

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, la TVR1, că ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, ar trebui să-şi dea demisia din funcţie pentru comunicatul prin care le atrage atenţia liberalilor că riscă sancţiuni penale în cazul unor "manifestări politice ilegale".

Citește și: Ce prevede articolul din Codul Penal cu care Victor Ponta îi amenință pe liderii Opoziției

"Este pentru mine o surpriză extrem de neplăcută ca un ministru al Justiţiei, un ministru care ar trebui să se preocupe de corupţia din România, de Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe tema justiţiei, de situaţia erorilor judiciare din România, să se preocupe de lucruri care ţin de competenţele domniei sale, se apucă să scrie depeşe înfierând Opoziţia, anunţându-ne cum ne face plângeri penale, cum nu avem dreptul să protestăm ca cetăţeni ai României cu drepturile şi libertăţile noastre", a susţinut copreşedintele PNL.

Citește și: Generalul distruge PNL: Anunțul din ședința greilor PSD / EXCLUSIV

Gorghiu a răspuns astfel întrebată despre comunicatul de presă al ministrului Justiţiei prin care acesta le atrage atenţia liberalilor că organizarea de "manifestări politice ilegale" în scopul împiedicării exercitării puterii de către Parlament sau Guvern poate atrage răspunderea penală.

Citește și: DEZVĂLUIRILE lui Cătălin Prisăcariu despre intervențiile lui Ponta în politica editorială a B1 TV

"Domnul ministru Cazanciuc ar fi trebuit să-şi dea demisia înainte să scrie comunicatul acesta, dacă ştia că vrea să-l scrie sau dacă cineva l-a obligat să-l scrie. În ultimele două zile a avut nişte ieşiri absolut speciale, ca să nu le spun altfel. Da, ar trebui să-şi dea demisia. Ştiţi cum, când vezi un prim-ministru care este acuzat de asemenea fapte, care sfidează ordinea constituţională, structura constituţională a statului român, că nu-şi dă demisia, tu, ca biet ministru al Justiţiei, care abia te inventezi acum în spaţiul public ca om politic, de ce să ţi-o dai?", a mai declarat copreşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.