Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El este românul care a cumpărat de la ANAF avionul lui Ovidiu Tender și l-a transportat prin București. Ce sumă a plătit și ce planuri are / Foto

adevarul.ro
costin gavrilescu proprietar avion anaf

El este românul care a cumpărat de la ANAF avionul lui Ovidiu Tender și l-a transportat prin București. Ce sumă a plătit lși ce planuri are / Foto

A fost spectacol sâmbătă noaptea pe străzile din București! Este vorba despre un avion cu 200 de locuri care a fost transportat, după ce un român l-a cumpărat de la ANAF. Un transport agabaritic neobișnuit a luat prin surprindere bucureștenii, când traficul a scăzut în intensitate. Este vorba despre un avion de pasageri care va fi transformat în locuință.

Acesta a aparținut omului de afaceri Ovidiu Tender (foto) și a fost scos la vânzare de fisc, după ce compania de zbor a intrat în insolvență. Noul proprietar a plătit 36.000 de euro pentru avionul McDonnell Douglas.

content-image

”Am luat eu circularul şi în câteva zile am tăiat aripile. A fost dificil să îl pun pe trailer, să îl pregătim de pus pe trailer. Să îl punem pe trailer, mai ales că nu am mai făcut asta”, a spus pentru observatornews.ro Costin Gavrilescu, proprietarul avionului.

Aeronava a pornit de la Romaero spre aerodromul din Clinceni, pe un traseu de peste 30 de kilometri

Ca să încapă pe drum, avionul lung de 45 de metri şi înalt cât un bloc cu trei etaje, autoritățile au fost nevoite să demonteze mai multe semafoare și semne de circulație.

”Cabina, teoretic va rămâne aşa. Mă gândesc să o fac, ori să o păstrez intactă aşa, ori să o transform într-un simulator de zbor. După care, o zonă de sufragerie, aşa, loc de întâlnire cu toată lumea, eventual cu o masă, cu nişte scaune. Acolo aş vrea să înlocuiesc una din uşi să poţi ieşi pe terasă”, spune bărbatul pasionat de aviație încă din copilărie.

El a făcut cursuri de pilotaj şi are o colecţie de aparate de zbor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.