Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El este românul care a șocat Marea Britanie: și-a înjunghiat soția de 171 de ori și apoi s-a pus liniștit la televizor

Mihai hurmuz Irimia crima MB

Un român a reușit să-i șocheze pe anchetatorii și jurații unui tribunal din Marea Britanie. Mihai Hurmuz-Irimia, în vârstă de 29 de ani, și-a ucis soția Katie Hurmuz-Irimia cu 171 de lovituri de cuțit, iar apoi s-a așezat liniștit la televizor, informează BBC.

Crima a avut loc în 2022, iar acum jurații tribunalului din Marea Britanie vor anunța verdictul. Românul riscă închisoarea pe viață.

Detectivul care a condus ancheta a spus că Mihai Hurmuz-Irimia a recurs la „niveluri oribile de violență”, înjunghiindu-și soția în gât și în piept de 171 de ori.

„După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duș și s-a uitat la televizor, după care a sunt calm la poliție și a spus ce a făcut”, a spus detectivul. „Apelul către poliție era doar despre el - o încercare egoistă de a câștiga simpatie”, a mai spus detectivul.

În timpul procesului, martorii au dezvăluit episoadele de violență ale românului. El și-a bătut soția în mod repetat, dar ultima ceartă a fost fatală.

Katie l-a prins pe Mihai Hurmuz cu o altă femeie și i-a reproșat acest lucru. Ea l-a anunțat că îl părăsește, însă Mihai Hurmuz a amenințat-o că dacă va pleca va stropi cu benzină casa mamei ei și le va da foc tuturor celor din familie.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.