Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elan Schwartzenberg răspunde atacului lui Cozmin Gușă și-l amenință cu publicarea unor poze: 'Ca de obicei, minți sau poate erai băut'

reportervirtual.ro
Elan Schwartzenberg

Scandal total! Elan Schwartzenberg răspunde atacurilor lui Cozmin Gușă, care a spus recent că „adevăratul triunghi infracțional este Dragnea - Mazăre - șeful Elan Schwartzenberg, care astăzi este fugar”. Vezi aici - Cozmin Gușă, analiză-explozivă - Lui Radu Mazăre i se trage de la o trădare din 2009

„Ca de obicei, minți sau poate erai băut. Maricel Păcuraru, partenerul tău în afaceri,  a fost condamnat și a făcut niște ani de pușcărie. Eu nu am fost condamnat vreodată, nici în România și nici în altă țară.

-Unicul caz în care am fost acuzat oficial este pentru complicitate și a fost finalizat prin ACHITARE la ÎCCJ.

-Nu sunt fugar, sunt la mine acasă ,exact cum ai putea tu locui la Câmpia Turzii, iar statul român nu mă caută că nu are motiv.

P.S. E total lipsit de caracter să dai în oameni aflați în necaz, gen frații Mazăre , mai ales dacă în ultimul an ai incercat prin intermediul lor să-ți aranjezi o întâlnire cu mine în Israel. De asemenea în cazul lui Blejnar și Marta, poate ai uitat cum te gudurai pe lângă ei la vânătoare sau poate vrei pozele de la grătarul de după?!?

Și eu am prieteni care au fost sau sunt în pușcărie, rămân aceiași pentru mine, nu mă dezic de ei, ajut cum pot dacă e cazul, fii bărbat și asumă-ți...eu mi-am făcut toți banii singur, tu ai fost un atârnător toată viața, consultantule politic/expertule în geopolitică...”, a transmis Elan Schwartzenberg într-o replică pentru știripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.