Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elbit Systems va moderniza avioanele IAR 99 Standard ale Forţelor Aeriene Române: Contractul însumează 27 de milioane de dolari

www.rumaniamilitary.ro
iar 99

Firma israeliană Elbit Systems a anunţat luni că a primit un contract în valoare de aproximativ 27 de milioane de dolari de la compania românească Avioane Craiova S.A. pentru modernizarea avioanelor de antrenament IAR-99 Standard, informează PRNewswire.

Conform acestui contract, care se va derula pe o perioadă de patru ani şi include şi sprijin logistic, Elbit va echipa avioanele IAR-99 Standard cu sisteme de avionică avansate şi alte îmbunătăţiri tehnologice care vor ajuta piloţii Forţelor Aeriene Române să opereze avioane de vânătoare avansate precum F-16.

CITEȘTE ȘI: Efecte neaşteptate: Ce se întâmplă în corpul tău dacă începi să mănânci două banane pe zi

"Suntem încântaţi să oferim în continuare sprijin pentru Forţele Aeriene Române. Acest program de modernizare urmează altor tehnologii livrate de Elbit Systems pentru Forţele Aeriene Române în colaborare cu companiile româneşti, inclusiv diverse modernizări de amploare pentru avioane şi elicoptere", a declarat directorul general de la Elbit Systems Aerospace, Yoram Shmuely.

Elbit Systems este prezentă în România de peste 27 de ani şi este furnizor al MApN în domeniul forţelor aeriene, terestre, navale şi altele.

Compania a înfiinţat patru unităţi de producţie în România: Elmet Măgurele (producţie şi dezvoltare pentru sisteme terestre), Simultec (simulatoare şi sisteme de antrenament), A/E Electronics (subansamble electronice) şi Elmet (prelucrare avansată de piese) în Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.