Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Electrica Furnizare redeschide casieriile și centrele de relaţii cu clienţii

Electrica Furnizare
Electrica Furnizare

Electrica Furnizare anunţă redeschiderea centrele de relaţii cu clienţii, începând de luni, 18 mai, ca urmare a măsurilor de relaxare adoptate de autorităţi, însă recomandă şi utilizarea canalelor alternative de comunicare şi de plată.

Compania de furnizare a energiei electrice şi gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica precizează că a adoptat măsuri menite să asigure desfăşurarea activităţii în condiţii de siguranţă, inclusiv reducerea numărului de personal front office pentru o perioadă de trei luni, cu evaluarea lunară a situaţiei, în funcţie de evoluţia contextului la nivel naţional/regional.

Pe de altă parte, reprezentanţii Electrica Furnizare recomandă clienţilor să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile afişate în cadrul tuturor punctelor de prezenţă ale companiei, precum şi îndrumările personalului instruit cu privire la măsurile de distanţare fizică şi interacţiune cu clienţii.

Potrivit sursei citate, redeschiderea centrelor de relaţii cu clienţii, din data de 18 mai, va include şi casieriile proprii, din arealul SFEE Transilvania Sud, SFEE Transilvania Nord şi SFEE Muntenia Nord.

Pe de altă parte, Electrica Furnizare reaminteşte clienţilor că pot utiliza în continuare canale alternative de comunicare, precum portalul şi aplicaţia mobilă MyElectrica. De altfel, contul de client MyElectrica, prin care este posibilă gestionarea relaţiei cu compania de la distanţă, oferă utilizatorului acces la: factura în format electronic, transmiterea indexului prin autocitire, plata online a facturilor, vizualizarea istoricului facturilor, vizualizarea graficului de consum sau evidenţa plăţilor la zi.

De asemenea, sunt disponibile linii telefonice dedicate, alături de un formular de contact online, corespondenţă prin e-mail şi pagina de Facebook a companiei.

Conform Electrica Furnizare, achitarea facturilor de energie electrică sau gaze naturale poate fi efectuată prin utilizarea modalităţilor alternative de plată: MyElectrica, ATM-uri, terminale de plată, internet banking, virament bancar, agenţiile şi sucursalele băncilor, punctele de plată Paypoint, Payzone, centrele de plată un-doi ale Mobile Distribution, staţiile OMV/magazinele Orange şi serviciul Westaco Express.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.