Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Electroargeş l-a numit pe Mike Campan, fost consilier de Dezvoltare, în funcţia de director general interimar

electroarges.ro
electroarges

Compania Electroargeş SA anunţă numirea în funcţia de director general interimar a lui Mike Campan, începând cu data de 13 noiembrie, pentru o perioadă de şase luni.

Conform unui comunicat al companiei, până în prezent Mike Campan a deţinut funcţia de consilier de Dezvoltare în cadrul Electroargeş, potrivit agerpres.ro.

Citește și: BIOGRAFIE - Cine a fost marea actriță Draga Olteanu Matei/VIDEO

"Electroargeş este o companie de renume în România, care în ultimii ani a beneficiat de investiţii consistente, pe care plănuim să le continuăm în următorii doi ani, conform viziunii noastre de a deveni una dintre companiile româneşti etalon ce se poate mândri cu denumirea industry 4.0, adică o companie modernă, actuală, cu un grad mare de automatizare", a declarat Mike Campan.

Cu o experienţă de 21 de ani în roluri manageriale de top în industria auto şi electronică, în companii internaţionale de renume precum Fujikura, Euro Tyres Manufacturing, Solectron, Flextronics, Mike Campan s-a alăturat companiei Electroargeş în octombrie 2020 în calitate de consilier de Dezvoltare. Până la acel moment, Campan fusese timp de cinci ani Business Unit Director la divizia Fujikura din Europa şi Africa de Nord, având în subordine 6.400 de angajaţi şi mai multe fabrici din 8 ţări.

El a absolvit Inginerie Mecanică la Arizona State University. Deţine un MBA - Keller Graduate School of Management, Arizona.

Înfiinţată în anul 1971, compania Electroargeş este una dintre cele mai cunoscute mărci româneşti cu tradiţie. Compania este specializată în producţia de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodăresc, aparate profesionale pentru dotări hoteliere şi industriale, unelte electrice portabile, dispozitive, scule şi truse de scule, vibratoare pentru compactat beton şi echipamente auto.

Din 1991, Electroargeş a devenit societate pe acţiuni, cu capital majoritar de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.