Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Lasconi a trăit o dramă neștiută de nimeni: mânca pâinea care se dădea la porci

Facebook/ Elena Lasconi
Elena Lasconi

Elena Lasconi, primarul orașului Cîmpulung, trece prin momente dificile, ea fiind exclusă de pe listele euro-parlamentare de USR și fiind nevoită să suporte un atac virulent al fiicei sale Oana pentru că a votat DA la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Fosta vedetă de la PRO Tv a mărturisit în urmă cu ceva timp că n-a avut deloc o viață ușoară, întrucât familia sa avea o condiție materială greu de îndurat.

„Sper să nu se supere mama pe mine. Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. (…) Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare.

Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate.

Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoși”, a mărturisit ea, potrivit ziare.com

Elena Lasconi a fost prezentatoare la PRO Tv mai bine de 25 de ani, iar în anul 2020 a decis să-și dea demisia pentru a-și anunța intrarea în politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.