Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Rîbakina şi Jessica Pegula s-au calificat în semifinalele turneului de tenis de la Miami

Wta.com
Ribakina

Kazaha Elena Rîbakina şi americanca Jessica Pegula s-au calificat, marţi, în semifinalele turneului de tenis de la Miami (WTA 1.000), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, şi vor fi adversare în penultimul act.

Rîbakina, numărul 7 mondial, laureată recent la Indian Wells, s-a impus cu 6-3, 6-0 în faţa italiencei Martina Trevisan (24 WTA), şi rămâne în cursă pentru Sunshine Double.

Kazaha de 23 de ani, campioana en titre de la Wimbledon şi finalistă anul acesta la Australian Open, a ajuns la 12 victorii consecutive. Ea a reuşit 10 aşi în meciul cu Trevisan, ajungând la 201 în acest an.

Doar trei jucătoare au reuşit Sunshine Double (dubla Indian Wells/Miami) în acelaşi an, Steffi Graf de două ori, Kim Clijsters şi Victoria Azarenka.

Jessica Pegula, numărul trei mondial, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de rusoaica Anastasia Potapova (26 WTA), 4-6, 6-3, 7-6 (7/2). Potapova a condus în decisiv cu 5-3, avut două mingi de set la 5-4, dar Pegula a reuşit să le anuleze şi să trimită setul în tiebreak, unde a câştigat clar.

Pegula, care a învins-o pe Potapova şi la Indian Wells, are acum 4-0 în disputele directe cu rusoaica.

Miercuri, în celelalte sferturi de finală, românca Sorana Cîrstea o va înfrunta pe belarusa Arina Sabalenka, numărul doi mondial, iar cehoaica Petra Kvitova va primi replica rusoaicei Ekaterina Alexandrova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.