Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Elena Udrea anunță APOCALIPSA la Antena 3: 'Va fi pe viață și pe MOARTE, voi spune multe'

udrea catuse

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată marţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute". Decizia Instanţei supreme în acest dosar nu e definitivă. Udrea a anunțat că va urma o perioadă în care totul va fi ”pe viață și pe moarte”, și anunță noi dezvăluiri, inclusiv despre cele 3 judecătoarea care au condamnat-o.

MINUTA ședinței de judecată a dosarului Gala Bute: CONDAMNĂRILE și sumele CONFISCATE

”Va fi o bătălie pe viață și pe moarte. Acum mai am foarte multe lucruri de spus. Inclusiv despre cele care m-au judecat. ”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Citește și: Prințesa Diana și-a povestit RELAȚIILE SEXUALE: Ce-i scria secretarei sale

Udrea a primit cinci ani pentru luare de mită, patru ani pentru aceeaşi infracţiune şi o pedeapsă de şase ani tot pentru luare de mită, precum şi şase ani pentru abuz în serviciu. Ea a fost achitată pentru folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene. Pedepsele au fost contopite, urmând ca ea să execute pedeapsa cea mai mare, de şase ani.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca fostul ministru Elena Udrea să plătească aproape 3 milioane euro despăgubiri în dosarul "Gala Bute".

Citește și: Shakira a refuzat să meargă la nunta lui Lionel Messi: Ce CONFLICT e la Barcelona

În decizia prin care Udrea a fost condamnată la 6 ani închisoare cu executare se arată că aceasta trebuie să achite suma de 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile către Autoritatea Naţională pentru Turism, dar şi sumele de 695.367 lei şi 296.076 lei, precum şi să restituie echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii a sumei de 600.000 euro către martorul Corin Boian şi a sumei de 300.000 euro către martorul Adrian Gărdean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.