Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea are nostalgia vieţii de student. Ce decizie a luat fosta blondă de la Cotroceni

nasul.tv
elena udrea

După ce s-a înscris la un master în teologie la Cluj, blonda vrea să părăsească Bucureştiul şi să se mute la în provincie. Şi nu oriunde, ci într-un cămin studenţesc.

Fostul ministru Elena Udrea spune că are de gând să renunţe la apartamentul luxos în care locuieşte în Bucureşti şi să se mute la Cluj, în căminul bisericesc al Facultăţii de Teologie Ortodoxă.

Se aplică și în România! Ce lovitură grea primesc băncile

De când a devenit masterand la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, blonda pare că vrea să-şi schimbe radical viaţa. Ea vrea să se mute aproape de şcoală, şi nu într-un apartament închiriat, ci chiar la cămin.

„Probabil pe weekend voi sta la Cluj, o să văd dacă găsesc loc la cămin. O să fac o solicitare la secția de Poliție în așa fel încât să pot să fiu și la curs să și semnez aici când este cazul”, a declarat Udrea, transmite România Tv.

Elena Udrea locuiește în Capitală, în luxosul complex rezidențial „La Stejarii”, construit în Pădurea Băneasa. Cel mai mic apartament, în suprafață de 106 mp, se închiriază direct de la proprietar, în cazul acesta Ion Țiriac, cu 987 de euro. Udrea ocupă o astfel de locuință la parter şi are parte de multă liniște, intimitate și ciripit de păsărele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.