Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, atac la Tolontan. Cum o dă la-ntors în privinţa justiţiei

elena udrea dna

Elena Udrea este la un pas de urmărire penală în Dosarul Galei Bute, după ce Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a dat avuz pozitiv cererii DNA. Plenul Camerei Deputaţilor are ultimul cuvânt în acest caz.

Citește și: AUDIO: Ce spune omul care a infundat-o pe Elena Udrea

Elena Udrea a arătat o uşoră schimbare de atitudine la ieşirea de la audierea din Comisia Juridică. Aceasta a declarat că a solicitat colegilor deputaţi să dea avuz favorabil cererii, după care a adăugat că nu va ataca niciodată justiţia. Declaraţia vine în contradicţie cu afirmaţiile din ultimele zile, când Udrea susţinea că acuzaţiile procurorilor sunt parte dintr-o campanie de denigrare pusă la cale de SRI.

Citește și: EXCLUSIV Ce au descoperit procurorii în Cazul Udrea și asociații/ Gala Bute

"Am solicitat colegilor să voteze favorabil cererea DNA. Nu voi ataca niciodată justiţia. Am văzut tactica celor care încearcă să mă decredibilizeze spunând că Udrea atacă SRI, Justiţia. Am atacat un om, nu instituţii. Nu doresc să mai implic justiţia în războiul dintre mine şi generalul Coldea de la SRI", a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării nu a ratat ocazia de a trimite săgeţi către Gazeta Sporturilor şi redactorul-şef Cătălin Tolontan. Deşi nu i-a menţionat explicit, Udrea s-a referit la cei care au acuzat-o în ultimul timp că a luat bani în Gala Bute.

"Fondul cauzei nu îl cunosc, nu îl comentez. Ani de zile m-au acuzat în mod public că am luat bani, astăzi vedem că nici măcar procurorii nu mă acuză de aşa ceva. (...) Într-un minister există un aparat administrativ, juridic. Un ministru nu le ştie pe toate. Dacă un specialist îţi spune că e corect, înseamnă că îşi asumă", a mai declarat Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.