Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea și Monica Macovei, front comun împotriva lui Klaus Iohannis

udrea macovei

Elena Udrea si Monica Macovei sunt de aceeasi parte a baricadei. Cel putin in ceea ce il priveste pe presedintele Romaniei in ciuda faptului ca le departe o relatie foarte incordata inca de pe vremea cand impreuna erau in vechiul PDL. Ele critica relatia pe care presedintele o are cu partidele si in special cu premierul Victor Ponta.

****

Udrea îl critică pe Iohannis și pentru că nu a chemat și PMP la consultările de la Cotroceni.

”Nu e niciun acord istoric. E unul semnat din 2013. Era o înțelegere ca în 2016 să se ajungă la 2%, nu în 2017 cum s-a stabilit acum. Ei au decalat ce s-a stabilit în timpul lui Traian Băsescu.

Este un pretext acela ca PMP nu a ajuns in Parlament prin vot pentru partidIohannis discută doar cu cei care sunt de acord cu dânsul. Cei care au alte puncte de vedere nu sunt bine veniți la consultări. Am îndemnat vreo 500.000 de oameni să voteze împotriva lui Victor Ponta și pentru Klaus Iohannis. Parlamentarii PMP pot face diferența în Parlament pentru o îndepărtare a actualului Guvern.

Dacă am fi fost chemați, noi i-am fi solicitat lui Klaus Iohannis să-i ceară Avocatului Poporului să conteste la CCR Ordonanța prin care Ponta își retrage plagiatul, iar a doua propunere, ca președintele să-i ceară lui Ponta să-și depună demisia.”, a declarat Elena Udrea.

****

Monica Macovei critica netrasparenta intalnirilor de la Cotroceni si in special cele cu premierul Victor Ponta

"Cred că au spus că nu au fost întâlniri politice. Dcaă nu sunt întâlniri politice, nu cred că discuţi meciuri. Discuţi chestiuni administrative. Dacă le discuţi pe astea, trebuie să le comunici. Dacă preşedintele decide să se ducă la şedinţele de Guvern şi apoi comunică ce s-a întâmplat. Putea să aleagă această cale constituţională. Am fost la Guvern, am stat atât şi am adoptat legea aceasta. Era un lucru legal şi transparent. Trebuie să comunici. Se întâlnesc preşedintele şi premierul. Să ai întâlniri cu Ponta şi să nu spui nimic... Aş vrea să ştiu şi dacă a discutat chestii private, dacă îşi fac un weekend împreună. La aceste funcţii nu mai există viaţă privată", a spus Monica Macovei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.