Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea începe anul cu un mesaj violent: 'Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin'

udrea

Elena Udrea începe anul cu un mesaj de o violență rară. Fostul ministru îi ia la țintă pe foștii colaboratori din politică și din presă, fără a oferi deocamdată nume. Principala problema este faptul că persoanele vizate au trecut de partea „Sistemului”, Udrea vehiculând posibilitatea devoalării de nume și sume primite.

Vezi și: Donald Trump, amenințare fără precedent la adresa palestinienilor: Miză de sute de milioane de dolari

Vezi și: LOVITURĂ pentru bugetari: Nu TOŢI vor primi norma de hrană care înlocuieşte tichetele de masă

„Sper că ați început anul cu bine și că așa va va fi tot 2018. Evident, aș fi vrut să rămân în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abținut până acum și am stat indiferentă la mizeriile unora, o sa le transmit acestora un mesaj.

Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă sustin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanteze Cocoș, pe unii în politica, pe alții în presă… Voi, niște nulități ipocrite vorbiți de mine astăzi???

Eu am dosare penale și sunt “coruptă” pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt “banii furați de Udrea”!!!

Vreți să vă dau numele fiecăruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo???

Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi.Dar dacă vă faceți calculul că o sa fiți lăsați în pace daăa va mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști pâna la capăt.

Lichelele tot plătesc odată și odată!”, a afirmat Elena Udrea pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.