Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, interviu exploziv cu Gazeta Spoturilor, cu o săptămână înainte de sentința în Gala Bute: 'Voi reveni în țară. Destinul meu e să conduc România'

facebook.com
Elena Udreaa

Cu o săptămână înaintea sentinței, fostul ministru Elena Udrea crește suspansul verdictului din 5 iunie, anunțând pe toată lumea că se întoarce în politică, pentru a termina ”ce n-am reușit încă să fac”.

Marți, 5 iunie 2018, se va da sentința în cel mai răsunător dosar de corupție din sportul românesc: Gala Bute. Gazeta Sporturilor a trimis doi ziariști în Costa Rica, scrie Tolontan pe tolo.ro. Surprinsă de prezența ziariștilor români la 11.000 de kilometri de țară, Elena Udrea a acceptat dialogul, după mai multe zile de gândire.

Victor Ponta îi taie din elan lui Liviu Dragnea, după ce mai mulți parlamentari au trecut în PSD: 'NU are niciun efect pentru o moțiune de cenzură'

„Din America Centrală, ea declară că Netflix i-a înaintat o propunere de film serial care ar face-o ”milionară în dolari”.

Despre redactorul-șef al Gazetei, Cătălin Tolontan, crede că ”face o mizerie în Gala Bute”.

Udrea spune că ”românii merită tot ce li se întâmplă!” pentru că ”nu înțeleg nimic și se lasă manipulați”!

Europarlamentarilor Cristi Preda și Siegfried Mureșan le transmite că ”ar trebui să vă fie rușine că ați ajuns acolo pe banii lui Pinalti de la Microsoft!”.

Ea afirmă că o condamnare pe 5 iunie ”ar fi un abuz inimaginabil” și crește miza verdictului de la Înalta Curte, anunțând că e convinsă că dosarul va fi trimis spre rejudecare.

Apoi va reveni, neîntârziat, în țară și în politică! Pentru că ”am convingerea că aș fi un președinte foarte bun pentru România””, scrie Cătălin Tolontan pe tolo.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.