Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea îşi asumă blasfemia. Anunţ despre perioada următoare

udrea

Cei mai aprigi critici ai preşedintelui Klaus Iohannis sunt susţinătorii fostului preşedinte Traian Băsescu şi ai Elenei Udrea. Liderul PMP îi critică şi pe cei care "fac coadă la linguşeli" pe lângă Iohannis. "A nu te înscrie acum în corul celor care cântă ode noului Preşedinte înseamnă aproape o blasfemie", scrie Elena Udrea pe pagina personală de Facebook.

Udrea îşi asumă în continuare aşa-zisa blasfemie şi atacă la baionetă anturajul lui Iohannis. "Cum în această perioadă se pune masa, fiecare vrea să prindă un loc. Până şi Ponta, cel care a pierdut alegerile, încearcă să se salveze politic făcând frumos în faţa noului locatar al Cotroceniului, sub pretextul “adevăratei coabitări" care va aduce lapte şi miere poporului. Evident că nu contează faptul că tot acest popor a votat fix împotriva lui în noiembrie. Aşa că ce să mai zicem de alţii care fie speră ca, prin slugărnicie, să îşi poata păstra o funcţie sau continua liniştiţi afacerile cu statul, fie să li se trimită de către noua putere vreun finanţator cu care să îşi ducă, de pe o zi pe alta, activitatea unui instrument de presă, fie sa scape de vreun dosar penal în lucru ori viitor...", mai afirmă Elena Udrea.

Totuşi, preşedintele PMP se arată dispusă să-i ofere o perioadă de graţie lui Klaus Iohannis, pentru a se învăţa cu politica la nivel înalt. "Şi, oricum, pentru reformele de care România are nevoie în continuare, nu Preşedintele, ci Guvernul şi majoritatea parlamentară sunt responsabili", susţine Udrea.

Elena Udrea anunţă că, în perioada următoare, PMP va lansa în dezbatere publică proiecte de legi "promise de toată lumea în campanie şi ignorate apoi". Aceasta face din nou apel la Legea votului prin corespondenţă, respinsă în Parlament. Acuzate de trântirea legii sunt PSD şi PNL, deşi nici Elena Udrea, nici iniţiatorii legii, membri PMP, nu au fost prezenţi la vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.